• boetseren met klei

CREATIEF MET KLEI MET MARTINE DELEU

BESCHRIJVING

Heeft jouw kind zin om aan de slag te gaan met klei?  In deze workshop leren we enkele basistechnieken boetseren met klei aan. Opbouwen met kleirolletjes en kleiplaten zijn enkele van de technieken die aangeleerd worden. De kunstwerkjes worden gedroogd en ter plaatse gebakken om daarna eventueel nog geverfd te worden. Alle materialen en het bakken zijn inbegrepen in de inschrijvingsprijs. 

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Wil je je inschrijven voor deze workshop? Maak gebruik van ons online inschrijvingsformulier! Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.
In deze workshop leren we enkele basistechnieken boetseren met klei. Opbouwen met kleirolletjes en kleiplaten zijn enkele van de technieken die aangeleerd worden. De kunstwerkjes worden gedroogd en ter plaatse gebakken om daarna eventueel nog geverfd te worden.

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Meer informatie volgt later.
Deze workshop gaat door in het crea-atelier. In dit atelier is er ruimte voor maximum 18 personen. Het atelier is 70 m² groot en beschikt over droog- en opbergrekken, wastafels, een lichtbak en een kleiwals. In het aanpalende atelier vind je een klei- en strengenpers terug. De koffie- en theefaciliteiten zijn gratis te gebruiken.
Deze workshop gaat door op zaterdagvoormiddag van 9u45 tot 11u45 op volgende dagen:

21 september 2019
28 september 2019
5 oktober 2019
12 oktober 2019
​​​​​​​19 oktober 2019
9 november 2019
16 november 2019

Volgende benodigdheden breng je mee naar de workshop:
  • aangepaste kledij en schilderschort
Alle andere materialen zijn inbegrepen in de inschrijvingsprijs.
​​​​​​​
Voor deze workshop betaal je 140 EUR per persoon voor 7 lessen van elk 2u.  Alle materialen en het bakken van de kunstwerkjes zijn inbegrepen in deze prijs. 
Je kan je inschrijven door gebruik te maken van ons online inschrijvingsformulier of door ons te contacteren via info@keramiek15.be of telefonisch op +32 474 66 20 07. Je ontvangt een bevestigingsmail met de vraag het inschrijvingsgeld over te schrijven op rekeningnummer BE38 0018 3922 4272 met vermelding van jouw naam en de workshop waarvoor je je wil inschrijven. Je bent pas ingeschreven nadat we jouw betaling hebben ontvangen. De volgorde van betalen is bepalend voor het definitief toekennen van jouw inschrijving.

Wil je je inschrijving annuleren? Dan doe je dit minstens 14 kalenderdagen voor de start van de workshop. Je stuurt hiervoor een e-mail naar info@keramiek15.be. We betalen dan jouw inschrijvingsgeld terug, verminderd met een administratieve kost van 20 EUR. Annuleer je minder dan 14 kalenderdagen voor het begin van de workshop? Enkel wanneer iemand die op de wachtlijst staat jouw plaats kan innemen, betalen we jouw inschrijvingsgeld terug verminderd met 20 EUR administratiekosten.

Er is steeds een minimum aantal inschrijvingen nodig om een workshop te laten doorgaan. We behouden ons het recht om bij te weinig inschrijvingen een workshop af te gelasten of uit te stellen. Wanneer we een workshop moeten afgelasten, krijg je het volledige inschrijvingsbedrag terugbetaald. Ook als we de workshop moeten uitstellen, kan je kosteloos afzien van jouw inschrijving.
Heb je nog vragen over deze workshop? Aarzel niet en contacteer ons!​​​​​​​​​​​​​​