BOETSEREN Voor Gevorderden 

 KATHLEEN HERMAN

BESCHRIJVING

Heb je al ervaring in het opbouwen en wil je uw creatieve techniek verder bijwerken? Dan is deze workshop iets voor jou! We zoeken eerst een eigen idee, een eigen ontwerp of een opdracht van de lesgever . Dan gaan we aan de slag op uw eigen tempo.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Wil je je inschrijven voor deze workshop? Maak gebruik van ons online inschrijvingsformulier! Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.
In deze workshop gaan we opnieuw een stapje verder in klei boetseren. We zoeken eerst een eigen idee, een eigen ontwerp, dan gaan we aan de slag.​​​​​​​
​​​​​​​"Werken met klei roept heel veel emoties op. Of het geduld wordt op de proef gesteld en de frustraties komen naar boven. Of toont verborgen talenten en wakkert de vlam van het creëren aan. Weet, dat de klei daar zelf voor niets tussenzit. Het is enkel een middel om, wat van binnen zit naar de oppervlakte te brengen, eens je het in de handen krijgt. Je kan het niet weerstaan."

Kathleen Herman
Deze workshop gaat door in het crea-atelier. In dit atelier is er ruimte voor maximum 18 personen. Het atelier is 70 m² groot en beschikt over droog- en opbergrekken, wastafels, een lichtbak en een kleiwals. In het aanpalende atelier vind je een klei- en strengenpers terug. De koffie- en theefaciliteiten zijn gratis te gebruiken.
Deze workshop gaat wekelijks door op donderdagnamiddag van 17u00 tot 19u30 Volgende benodigdheden breng je mee naar de workshop:
 • houten plank 40x40cm
 • oude kranten
 • plakband
 • schort
 • aardappelmesje
 • spatels
 • lomers
 • kleisnijder
 • penselen
 • miretten
 • plastic zakken of emmer + deksel om klei in te bewaren
 • logboek om jouw ideeën in te noteren
​​​​​​​In het atelier zijn de meeste benodigheden aanwezig. Deze mogen vrij gebruikt worden. Indien je dit wenst, kan je via Keramiek15 benodigdheden aankopen.  Vraag er naar bij jouw lesgever!
Voor deze workshop betaal je 175 EUR per persoon voor 8 lessen van elk 2,5u.  Klei is niet inbegrepen in deze prijs. Je kan dit aankopen in het atelier aan 7,50 EUR per pak van 10 kg. Afhankelijk van het type klei kan een hogere prijs gevraagd worden. Ook het bakken van jouw werkstukken is niet inbegrepen in de prijs. Wil je je werk laten bakken? Dan kunnen wij dit voor jou doen: voor de biscuitbak betaal je 7 EUR per kg, voor de glazuurbak, inclusief glazuur, betaal je 9 EUR per kg (de werkstukken worden gewogen na bakking).
Je kan je inschrijven door gebruik te maken van ons online inschrijvingsformulier of door ons te contacteren via info@keramiek15.be of telefonisch op +32 474 24 05 23. Je ontvangt een bevestigingsmail met de vraag het inschrijvingsgeld over te schrijven op rekeningnummer BE38 0018 3922 4272 met vermelding van jouw naam en de workshop waarvoor je je wil inschrijven. Je bent pas ingeschreven nadat we jouw betaling hebben ontvangen. De volgorde van betalen is bepalend voor het definitief toekennen van jouw inschrijving.

Wil je je inschrijving annuleren? Zie onze algemene voorwaarden

Er is steeds een minimum aantal inschrijvingen nodig om een workshop te laten doorgaan. We behouden ons het recht om bij te weinig inschrijvingen een workshop af te gelasten of uit te stellen. Wanneer we een workshop moeten afgelasten, krijg je het volledige inschrijvingsbedrag terugbetaald. 
Heb je nog vragen over deze workshop? Aarzel niet en contacteer ons!​​​​​​​​​​​​​​